Auto 2dehands verkopen

Mei is hier en automakers blijven nieuwe auto shoppers te voorzien van nul procent of lage rente financiering prikkels voor een aantal van de beste nieuwe auto financiering deals beschikbaar in 2016.

Samen met lage rente financiering, zijn veel fabrikanten combineren cash back prikkels om te helpen duidelijk uit de resterende 2015 modeljaar inventaris nog verspreid op veel van de dealer’s kavels.

Traditioneel mei markeert het begin van de zomer en is een enorme verkoop maand voor nieuwe autodealers. Dus als je in de markt om een auto te kopen, mei is een van de beste tijden van het jaar om grote kortingen, lage rente financiering, en een geweldige deal te vinden.

Elke maand sorteert U.S.News door haar enorme hoeveelheid gegevens om ons de beste nieuwe auto financieringsaanbiedingen en incentives beschikbaar voor de huidige maand te brengen. Houd in gedachten, aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid van het voertuig, kan veranderen zonder voorafgaande kennisgeving, en sommige prikkels kunnen variëren, afhankelijk van de regio of het gebied waar u zich bevindt.

Alle van de aanbiedingen op de lijst bieden nul of lage rente financieren prikkels. Er zijn een paar fabrikanten proberen om zich te onderscheiden van de menigte door het opnemen van een cash back bonus met hun programma.

Er zijn een paar nul procent financieren deals die er zijn om te worden gehad. De 2016 Buick Enclave heeft 0-procent financiering beschikbaar tot 60 maanden plus je kunt tot $ 750 bonus cash te krijgen. Ford biedt ook nul procent financiering tot 60 maanden op de 2016 Ford F-150. Als u niet geïnteresseerd bent in financiering, kijk dan eens naar de cashback deal op de F-150. Er is tot $ 9.666 totale besparingen, afhankelijk van de regio waarin u woont PLUS $ 500 bonus cash beschikbaar (mijn advies is om altijd de wiskunde vooraf om te zien wat de beste manier om te gaan en die je het meest comfortabel kunt veroorloven).

De volgende beste deal SUV / crossover deal is van Kia op de 2016 Sportage. U kunt nul procent financiering beschikbaar voor maximaal 66 maanden of 1,9 procent voor 72 maanden PLUS $ 500 bonus cash. Als u ervoor kiest om te gaan met externe financiering of contant betalen voor het voertuig kunt u kiezen voor de $ 1.500 cash back aanbod van Kia.

Toyota heeft een mooie financiering aanbod op de 2016 Toyota Camry. U kunt nul procent financiering te krijgen voor maximaal 60 maanden PLUS $ 750 in bonus cash. Toyota heeft deze aanbieding loopt tot 31 mei 2016.

Is een nieuwe luxe auto meer uw stijl? Mercedes-Benz heeft 2,99 procent financiering beschikbaar voor 24-72 maanden op hun 2016 Mercedes-Benz C-Klasse. Cadillac biedt 0 procent voor 60 maanden op de 2016 Cadillac ATS PLUS $ 2.500 bonus cash. Cadillac’s nieuwe auto financieren deal is goed tot 30 juni 2016.

Insider auto kopen tip
Begin het onderhandelingsproces nooit vanuit de Manufacturer’s Suggested Retail Price (MSRP) of stickerprijs van een nieuwe auto. Bepaal eerst wat de dealer daadwerkelijk heeft betaald voor het voertuig en bereken vervolgens een eerlijk winstaanbod op basis van de werkelijke kosten van de dealer. Om meer te weten te komen over hoe u kunt bepalen wat een dealer werkelijk voor een auto heeft betaald, lees mijn hoofdstuk over fabrieksfactuur vs. werkelijke dealerkosten.

Concurrentie tussen dealers levert u altijd de beste prijs op
Wanneer u onderhandelt over de prijs van een nieuwe auto, is het belangrijk om te weten wat de factuurprijs van de dealer is en wat andere mensen betalen voor hetzelfde voertuig in uw lokale omgeving. Anders zult u niet weten wat een goede prijs is om voor het voertuig te betalen. Ik raad het gebruik van een online verwijzingsdienst, zoals Ryde Shopper en Motor Trend, hun citaten zal automatisch alle kortingen of cash-back prikkels die momenteel beschikbaar zijn.

Bovendien zullen de bovengenoemde sites u vertellen welke dealers in uw lokale omgeving zijn op dit moment het meest flexibel met hun nieuwe auto prijzen. Deze sites bieden waardevolle informatie voor iedereen die denkt over het kopen of leasen van een nieuwe auto of vrachtwagen.

Tags : Opkoper BMW –  Export auto –  opkoper mobilhome